Zinkwerken

Waarom zinkwerken laten uitvoeren

Met verschillende metalen dakbedekkingsopties op de markt, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke bij uw project passen en u de bescherming en uitstraling geven die u wilt. Bij Dakwerken Pittem ben je aan het juiste adres voor je zinkwerken. Metalen daken, waaronder koper, zink en staal, zijn geweldige dakbedekkingsmaterialen die u tientallen jaren bescherming bieden, weinig onderhoud vergen en schoonheid toevoegen aan uw huis. Zinken dakbedekking is een steeds populairder dakbedekkingsmateriaal vanwege zijn schoonheid en zijn milieuvriendelijke eigenschappen.

Zink wordt al meer dan 150 jaar op daken gebruikt en is de afgelopen decennia over de hele wereld een populaire optie geworden voor gebruik in architectonisch ontwerp. Dit veelzijdige metaal kan worden gevormd tot esthetische lijnen en indrukwekkende vormen, waardoor een onbeperkt scala aan artistiek ontwerp wordt geboden. Net als koperen dakbedekking is zink extreem duurzaam en gemakkelijk vormbaar, waardoor het een geweldige optie is voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare dakbedekking die ook het uiterlijk van het huis verbetert. Houd bij het kiezen van het juiste dak voor uw dakproject rekening met de voordelen die zinken daken kunnen bieden voor uw huis of bedrijfsgebouw.

Zinkwerken heeft veel voordelen

Een zinken dak heeft veel grote voordelen. Dit materiaal geeft het dak een aantal fantastische eigenschappen die ideaal zijn voor een slijtvast en duurzaam dak.

Deze redenen voor zijn populariteit omvatten, om er maar een paar te noemen:

Duurzaam
Duurzaam

Zink gaat 80 tot 100 jaar mee bij gebruik in dakbedekking, en zelfs langer bij toepassing als wandsysteem. Behalve koperen dakbedekking is er geen ander materiaal met zo’n lange levensduur. Zink is brandwerend, insectenwerend en schimmelwerend, wat betekent dat het de reproductie van schimmel, meeldauw en schimmel verbiedt. Het is ook weerbestendig, zeer goed bestand tegen schade en dus een fantastische langetermijninvestering voor eigenaren van onroerend goed.

Flexibel
Flexibel

Wanneer toegevoegd aan een metaallegering, verhoogt zink de taaiheid en kneedbaarheid van een metalen paneel, waardoor het in verschillende en unieke vormen kan worden gevormd voor een mooie en unieke daklijn.

Zink kan worden gebruikt om gewelven en rondingen te maken en is een favoriet onder moderne architectonische ontwerpers. Het vormgeven van zink heeft geen invloed op de duurzaamheid.

Veel mogelijkheden
Veel mogelijkheden

Een kwaliteitsdak is bestand tegen roest en vocht, zodat het uw huis ook bij slechte weersomstandigheden goed kan beschermen. Hoewel veel consumenten denken dat alle metalen gevoelig zijn voor roest, reageert zink minder op water en is het zeer goed bestand tegen corrosie. Dit maakt zink de perfecte optie bij het bouwen in een vochtige of vochtige omgeving. De materialen die worden gebruikt voor zinken dakbedekking zijn extreem licht van gewicht.

Transport wordt daardoor beter beheersbaar, goedkoper en energiezuiniger. Deze lichtgewicht eigenschap in combinatie met zijn duurzaamheid maakt het ook een gemakkelijker materiaal om te installeren.

ZINKWERKER IN PITTEM NODIG?

Wij staan klaar om je te helpen met al je vragen of problemen rondom zinkwerken.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons vrijblijvend