Gevelbekleding

l

Gevelbekleding nodig?

Bij Dakwerken Pittem helpen we je ook met alles rondom gevelbekleding. Dit gevelsysteem is een bekledingssysteem dat een geventileerde ruimte tussen de bekleding en de isolatie laat, waardoor koudebruggen en condensatieproblemen worden geëlimineerd. Hierdoor wordt een uitstekend thermisch gedrag bereikt en wordt de luchtvochtigheid verlaagd.

Het wordt daarom beschouwd als het meest effectieve systeem voor het oplossen van de isolatie van het gebouw en geniet brede acceptatie onder architecten, ontwikkelaars en bouwers.

Onze troeven

Het gieten van een betonvloer vraagt oog voor detail en vakmanschap. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij beton gieten voor de meest uiteenlopende doeleinden. Zoals altijd werken wij op basis van drie principes.

Betaalbaar
Betaalbaar

Bekleding is een populaire, onderhoudsarme en zeer betaalbare keuze voor woningverbetering voor veel eigenaren van woningen. Het biedt niet alleen een zeer stijlvolle esthetische toevoeging aan uw huis, maar het biedt ook een extra laag thermische isolatie en weersbestendigheid.

Hoewel velen dit als een hoogst onnodige uitgave beschouwen, kan de toevoeging van deze fit-and-forget-armatuur aan uw huis een enorme investering worden in het onderhoud en de marktwaarde van het onroerend goed. Als u iets weet over de basismaterialen die voor bekleding worden gebruikt, kunt u de perfecte voor uw eigen huis vinden.

De esthetische keuze
De esthetische keuze

De esthetiek van ons huis is net zo belangrijk als de structuur en het functionele plan. Mensen besteedden veel achter het esthetische aspect van het huis. Tegenwoordig zijn er verschillende materialen beschikbaar die op de wanden kunnen worden aangebracht om zowel de duurzaamheid als de esthetiek te verbeteren en te besparen op onderhoud. Dergelijke materialen staan ​​bekend als bekledingsmaterialen.

Het bekleden van buitenmuren van uw woning wordt tegenwoordig erg populair vanwege de vele voordelen. Er zijn verschillende soorten bekledingsmaterialen op de markt verkrijgbaar en daarom kan men de uitstraling van hun huis verbeteren. Hier hebben we beknopte informatie gegeven over gevelbekleding en de voordelen ervan, die elke huiseigenaar

Robuust
Robuust

Bekleding kan worden bevestigd aan het raamwerk van een gebouw of aan een tussenlaag van latten of afstandhouders. Het wordt voornamelijk gebruikt om te voorkomen dat wind en regen het gebouw binnendringen. Bekleding kan ook geluids- en thermische isolatie bieden, evenals brandwerendheid. Het wordt vaak gebruikt om de buitenkant van een gebouw er aantrekkelijker uit te laten zien

Gevelbekleding info regio Pittem nodig?

Wij staan klaar om je te helpen met al je vragen of problemen rondom gevelbekleding.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons vrijblijvend